Speaker

Klanten

Auto & HiFi Coevorden

 

 

 

 

 

 

BMW
 Auto's van klanten
BMW 325 Coupé
Audiosystemen kunnen gebaseerd zijn op een autoradio met twee luidsprekers of juist op een systeem bestaande uit vele gespecialiseerde componenten. In deze BMW is gekozen ieder aspect van het geluid door een gespecialiseerd apparaat weer te geven. Voor extreem lage tonen zijn subwoofers ingebouwd. Deze subwoofers worden aangestuurd door een speciale versterker. Een aparte versterker is ingezet voor de speakers voorin de auto en een derde versterker is gebruikt voor speakers achterin. Met een "cross over" krijgt iedere versterker en daarmee iedere set speakers de juiste frequenties toegediend.


inbouw

onzichtbare inbouw

Mercedes C klasse
Voor zakelijke rijders is van belang dat een audio systeem weinig ruimte kost en onzichtbaar is. In deze Mercedes is een uitgebreid audio systeem gebouwd dat geheel achter op maat gemaakte panelen kan verdwijnen. Bovendien is door slim gebruik van bestaande uitsparingen bijna geen bagageruimte verloren gegaan. Rekening houdende met de lease maatschappij is niet in de auto geboord of zijn vervangende onderdelen gemaakt zodat de originele onderdelen later kunnen worden teruggeplaatst. Bij de meeste lease maatschappijen kan car audio ook mee-geleasd worden, vraag onze verkopers voor meer informatie.

In deze auto ligt het accent op zuiver, realistisch geluid en daarom is gekozen voor luidsprekers van JL audio, versterkers van Phoenix Gold (met eigen koeling!), bekabeling van Caliber en een autoradio van Alpine. Een quartz gestuurd alarm van GT garandeert dat het audio systeem garant staat voor jaren lang luisterplezier. Om te voorkomen dat het metaal van de auto als een stemvork mee gaat trillen zijn metalen delen waar nodig voorzien van anti-dreun matten van DynaMat.

klik op een foto voor een beeldvullende versie

Auto & HiFi Coevorden
Modem 2H
7741 NJ   Coevorden

tel.
fax.
:
:
E-mail:

beginpagina - car audio theorie - 24 volt (vrachtwagens) - extreme auto's