Speaker

Assortiment

Auto & HiFi Coevorden

 

 

 

 

 

 

 Assortiment
"Auto & Hifi Coevorden" levert uit een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste car audio en accessoire merken. De merken vullen elkaar aan en vormen een assortiment waarmee systemen zijn te leveren van simpele radio met twee luidsprekers tot super hifi systemen of boomcars.

Alle toestellen en luidsprekers zijn uitgebreid te beluisteren in onze winkel. Kom eens langs en laat u overtuigen door de kwaliteit van onze produkten.

Alpine Alpine
Alpine vormt de top in autoradio's met toestellen gericht op de zeer veeleisende muziekliefhebber. Top van de lijn is het AI net waarmee complete netwerken van audio, video en informatiestromen in de auto zijn te leggen.
Audison Audison
Audison is een Italiaanse fabrikant van versterkers. Het merk kenmerkt zich door zich puur te richten op hifi weergave. De versterkers geven een echt "Europees" geluid en genieten bij veel van onze klanten daarom de voorkeur boven de Amerikaanse merken.
Caliber Caliber
Caliber is de logische keuze voor wie veel vermogen wil voor weinig geld. Caliber had het wereld record SPL (hoogste volume) op haar naam staan en biedt in Nederland een compleet programma luidsprekers, kabels en aansluitingen. "Auto & Hifi Coevorden" levert in samenwerking met de importeur aangepaste Caliber versterkers voor toepassing in vrachtauto's (24 volt).
Cliff Designs Cliff Designs
Controlled Dispersion Technologies, in Nederland beter bekend als Cliff Designs, is een Amerikaanse speaker fabrikant die zich richt op een select publiek van pure high end liefhebbers. De speakers karakteriseren zich door een rustig en detailrijk geluidsbeeld en bevinden zich in het hoogste kwaliteitssegment.
Clarion Clarion
Clarion biedt een breed programma dat loopt van budget toetsellen tot multi media systemen voor zeer uitgebreide mobiele audio systemen. Clarion wordt in de vakbladen vaak geprezen om de zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Kicker Kicker
Kicker is een caraudio merk dat erg populair is onder de club/discotheek gangers omdat het in staat is een mooi strak en ook hard geluid in de auto te creeren.en ook nog eensvele muziekstijlen aan kan
Hifonics Hifonics
Hifonics is een Amerikaanse luidspreker en versterker fabrikant die zich als doel stelt een geluid te creeeren dat zo dicht mogelijk staat bij dat van een opnamestudio. Hifonics apparatuur heeft een krachtig en machtig geluid dat zeker niet te overweldigend is.
JBL JBL
JBL heeft zich in het verleden vooral bewezen in de sector van popconcerten, discotheken en theaters. JBL kenmerkt zich door een krachtig geluid dat genadeloos hard kan spelen maar toch niet snel vermoeiend is. JBL wordt dan ook vaak ingezet bij systemen die lange tijd op extreem hoge geluidsniveau's moeten presteren. De "gewone" luidspreker lijn van JBL kenmerkt zich door een aangenaam geluid en lange duurzaamheid tegen een goede prijs.
JL audio JL audio
JL audio specialiseert zich op het gebied van luidsprekers. De subwoofers van JL audio zijn te vinden in veel winnende systemen. De website van JL audio bevat vele voorbeelden van inbouw en veel goede inbouwtips.
MTX MTX
MTX biedt een complete lijn luidsprekers en versterkers die zich kenmerken door een zeer lage prijs en een hoog prestatieniveau. Ook bij het maken van een extreme demo auto koos "Audio & Hifi Coevorden" voor versterkers en luidsprekers van MTX.
Phoenix Gold Phoenix Gold
Al vele jaren is Phoenix Gold favoriet in car audio land. Phoenix Gold bekabeling is bijna standaard in ieder hoogwaardig audio systeem. De versterkers zijn favoriet bij vele wedstrijddeelnemers en de luidsprekers maken sinds kort het Phoenix Gold assortiment compleet.
Pioneer Pioneer
Pioneer is een all rounder voor auto radio's, luidsprekers, versterkers en signaal processors. Pioneer biedt een breed scala van vernieuwende car audio toestellen voor ieder doel.
Polk Polk
Polk is een Amerikaanse fabrikant van auto luidsprekers in het midden en top segment. Polk heeft een eigen geluid dat veel audio liefhebbers zal aantrekken, gecombineerd met een prijsstelling die zal overtuigen.
Sony Sony
Sony levert alle car audio componenten inclusief mini disc spelers en de unieke bedienings joystick. Top van de Sony lijn vormt de ES serie.
Zapco Zapco
"Onbekend maakt onbemind" met als gevolg dat velen deze juwelen onder de car audio versterkers onderwaarderen. Zapco maakt krachtige, betrouwbare en technisch zeer vooruitstrevende versterkers en filters.
Klik op een logo om de website van de fabrikant te bezoeken

Auto & HiFi Coevorden
Modem 2H
7741 NJ   Coevorden

tel.
fax.
:
:
E-mail:

beginpagina - openingstijden - routebeschrijving - virtuele tour door de winkel