Speaker

24 volt

Auto & HiFi Coevorden

 

 

 

 

 

 

 24 volt - vrachtauto's

Speciaal voor gebruik in vrachtwagens past "Auto & Hifi Coevorden" versterkers aan zodat deze werken met 24 volt. Traditionele omvormers zijn duur, leveren weinig vermogen of zijn zo onstabel dat een versterker snel defect raakt. Met een aangepaste versterker kunnen alle voordelen van de 24 volt van een vrachtwagen worden benut zonder de nadelen van een omvormer.

Ook inbouw in vrachtwagens krijgt bij "Auto & Hifi Coevorden" speciale aandacht, zodat het systeem heel blijft in een kabine waarin gewoond en gewerkt wordt. Rekening houdende met de eisen van leasemaatschappijen kan inbouw worden uitgevoerd zonder boren, de truck kan later weer in originele staat worden teruggebracht. Bovendien kent "Auto & Hifi Coevorden" de specifieke acoustische problemen van het vrachtwagen interieur en kan hierop inspelen door afstelling, aangepaste speakerplaatsing of inzet van een DSP.

De foto's tonen inbouw van versterkers achter het gereedschapsluik. Onder het bed zijn subwoofers gemonteerd voor weergave van de laagste tonen. Voor weergave van de zogenaamde "kick bass" zijn speakers boven het voorruit geplaatst. De hier afgebeelde vrachtwagen heeft tijdens deelname aan auto hifi wedstrijden hoge ogen gegooid en liet zelfs veel personen auto's achter zich.

klik op een foto voor een beeldvullende versie

Auto & HiFi Coevorden
Modem 2H
7741 NJ   Coevorden

tel.
fax.
:
:
E-mail:

beginpagina - car audio theorie - auto's van klanten - extreme auto's